این عالم وارسته بیش از نیمقرن مراسم قرائت دعای ابوحمزه ثمالی را در اصفهان برپا کرد که در بین مردم اصفهان از محبوبیت بسیاری برخوردار بود.
تأسیس دانشگاه قرآن و معارف اسلامی، تأسیس ستاد اقامه نماز استان اصفهان، تلاش برای تأسیس انجمن خیریه مددکاری امام زمان (عج)، موسسه خیریه ابابصیر اصفهان و بنیاد خیریه آلا، مبارزه با رژیم طاغوت و تحمل زندان برای پیروزی انقلاب اسلامی از جمله فعالیتهای این چهره ماندگار تبلیغ است.
حجتالاسلام حاج شیخ مهدی مظاهری در سال ۱۳۱۰ در خانوادهای متدین و اهل علم در اصفهان متولد شد. دوران تحصیل را به اصرار پدر با طلبگی علوم دینی آغاز کرد و در مدرسه میرزا حسین (جنب مسجد سید) مشغول تحصیل شد. او از محضر اساتید بزرگی همچون آیتالله حاجآقا احمد مقدس در صرف و نحو، آیتالله حاج حسن مدرس، حاج شیخ محمدحسن نجفآبادی، آیتالله حاج شیخ عباسعلی ادیب، آیتالله مشکینی و آیتالله سلطانی و آیتالله شهید شمسآبادی بهره برد.
حاج شیخ مهدی مظاهری علاقه وافری به قرائت دعای کمیل داشت و این دعای پرفیض را از حفظ داشت و آن را برای نخستین بار در مسجد آقا سید محمود امام (مسجد عصاری) قرائت نمود.
رهبر معظم انقلاب، رئیسجمهور، آیات عظام مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی و دیگر مسئولان بلندپایه نظام و حوزه علمیه رحلت جانگداز ایشان را طی پیامهایی تسلیت گفتند.
مراسم وداع با این عالم وارسته جمعه در مسجد سید برگزار شد. صبح شنبه نیز آیتاللهالعظمی حسین مظاهری، رئیس حوزه علمیه اصفهان بر پیکر ایشان نماز خواند.
تشییع پیکر شیخ مهدی مظاهری با حضور آیتالله سید یوسف طباطبایی نژاد (نماینده ولیفقیه در استان اصفهان)، دکتر مهرعلیزاده (استاندار اصفهان)، قدرت الله نوروزی (شهردار اصفهان) و جمعی از مسئولان استانی، کشوری و لشکری به همراه تعداد بسیاری از فضلا و طلاب حوزههای علمیه کشور و استان برگزار شد.
حجتالاسلاموالمسلمین شیخ مهدی مظاهری در گلستان شهدا به خاک سپرده شد.